Direktør

Morten Lindegaard —

Morten Wind Lindegaard er født i 1974 og har siden 2000 arbejdet som advokat i flere større virksomheder, herunder IBM og ISS. Morten holder en række bestyrelsesposter i bl.a. AVT Business School og Fonden Danske Veteranhjem. Morten sidder til dagligt med driften af JLR Gruppen.

Morten-Lindegaard
Jorgen

Bestyrelsesformand

Jørgen Lindegaard —

Jørgen Lindegaard er født i 1948 og uddannet civilIngeniør. Han har tidligere haft store ledelse- og bestyrelsesposter i danske og internationale virksomheder, bl.a. som administrerende direktør for SAS og ISS. I dag arbejder Jørgen som bestyrelsesformand for JLR Gruppen og som direktør for JL Rungsted Invest.

Finansdirektør

Morten Lambæk Jensen—

Morten er født i 1972 og uddannet indenfor Commercial Law and Economics. Han har i sit tidligere virke arbejdet med high-tech virksomheder i Silicon Valley. Morten indtrådte i direktionen i 2012 og fungerer som finansdirektør for hele JLR Gruppen.

Morten-Lambaek
Troels

CMO - Porteføljeansvarlig

Troels Qvist Andersen —

Troels er født i 1979 og uddannet i Medievidenskab. Han har tidligere haft sit eget reklamebureau og her arbejdet med kunder som SAS, Singapore Airlines, Citroen, Peugeot, Lundbeck, Malene Birger, Birger Christensen, blandt mange andre. Efterfølgende har Troels arbejdet for TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. Sidstnævnte med ansvaret for at vækste abonnementsbasen.

COO

Camilla Wiinberg—

Camilla er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler & valuar og har dermed mere end 20 års erfaring i ejendomsbranchen. Camilla har arbejdet i koncernen siden 2018 og sidder med styring af vores assets management, ejendomsudvikling samt projektstyring på JLR Development.

Camilla

Vi ser frem til at høre fra dig.

JL Rungsted Group —

+45 44 22 84 00
admin@jlrungsted.dk
Mandag til fredag: 9.00 - 16.00

JLR_Logo_Blue_Square_RGB-1

Copyright © 2021 JL Rungsted